Cliënten

Het profiel van onze cliënten is uiteenlopend.
Het varieert van werknemers, directeur (aandeelhouders), zzp-ers, mkb-ondernemingen tot grote ondernemingen en organisaties.
Kenmerkend is dat we met onze klanten doorgaans langdurig samenwerken en een stevige relatie onderhouden.

De meeste organisaties zijn commerciële bedrijven, hoewel een belangrijk deel ook uit non-profit organisaties bestaat.
Het grootste deel van onze klantenkring zijn mkb-ondernemingen met minder dan 100 werknemers.

Tot onze klantengroep behoren ook accountants, administratiekantoren, fiscalisten, notarissen en deurwaarders. Niet alleen verrichten we werkzaamheden voor hen, maar ook (vaak in samenwerking met hen) voor hun klanten.


Samenwerking

Om onze klanten ook op internationaal gebied van dienst te kunnen zijn, zijn wij aangesloten bij Unilaw. Via dit netwerk kunnen wij onze klanten ook advies geven over buitenlands recht en bijstaan bij procedures in het buitenland.

Veelvuldig werken wij nauw samen met accountants, administratiekantoren, fiscalisten, notarissen en deurwaarders. Op rechtsterreinen waarop wij onvoldoende kennis of ervaring hebben, werken wij samen met andere gespecialiseerde advocaten. Daartoe beschikken wij over een breed en landelijk netwerk.

Op het gebied van strafrecht, familierecht en mediation maken we deel uit van het KBD- Advocatennetwerk. De daaraan aangesloten kantoren zijn Kaarls Strafrechtadvocaten en Brech Familierecht. Met deze twee kantoren vormde Diep Advocaten eerder de maatschap, Kaarls Brech Diels Advocaten.
KBD Advocatennetwerk

Diep Advocaten is aangesloten bij Omnius. Omnius is een nieuw merk voor juridische dienstverlening, waarbij juridische dienstverleners werken daarbij in een landelijk netwerk samen. Voor ondernemers die een combinatie van kwaliteit, service en helderheid wensen. Opgezet vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening beter en toegankelijker kan. Met úw juridische situatie als vertrekpunt. U wilt immers ondernemen en een juridisch vraagstuk of probleem opgelost zien.
Omnius