Skip to main content

Diep Advocaten biedt een meer diepgravende manier van contracteren aan: Diep Contracteren.

Conscious Contracting

Diep Contracteren is gebaseerd op het zogenaamde Conscious Contracting. Een manier van contracteren met aandacht voor de onderliggende relatie en intenties bij de samenwerking. Naast de zakelijke afspraken zijn deze intenties, gezamenlijke waarden en drijfveren dan ook omschreven. Maar ook de afspraak om conform deze intenties, waarden en drijfveren samen te werken.

Dit geeft partijen het vertrouwen dat zij ook op een dieper niveau matchen. Mede door het gebruik van heldere taal wordt het hiermee een contract voor partijen zelf. En niet voor juristen.

En lopen dingen anders dan verwacht, dan voorziet het contract in een route om tot een  creatieve oplossing te komen. Een oplossing waarbij de eerder besproken waarden en drijfveren de basis vormen.

Voor welke contracten?

Conscious Contracting kan voor verschillende soorten contracten worden gebruikt. Met name contracten waarbij een goed relatie en samenwerking belangrijk is om het gezamenlijke doel te behalen. Denk bijvoorbeeld aan samenwerkingsovereenkomsten tussen vennoten van een onderneming, maar ook arbeidsovereenkomst of overeenkomsten binnen een familie.

Nieuwsgierig?

Neem contact op of maak direct een afspraak. Wij vertellen je graag over Conscious Contracting Diep Den Haag.