Skip to main content

Het arbeidsrecht. Ontworpen om misstanden als gevolg van het machtsverschil tussen werkgever en werknemer tegen te gaan. Waar werkgevers en werknemers in het begin van de 20e eeuw nog vrij waren in wat zij onderling overeenkwamen, zijn werknemers sindsdien meer en meer door de wet beschermd. En nog steeds is het arbeidsrecht in ontwikkeling. 

Diep Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in Arbeidsrecht in Den Haag. We adviseren je graag over alle aspecten van het arbeidsrecht. Solide en pragmatisch. En als het nodig is dan onderhandelen of procederen we. Maar we gaan verder.

Arbeidsrecht Diep Den Haag

Wij zijn ervan overtuigd dat als acties en inspanningen in lijn zijn met de belangrijkste kernwaarden van het bedrijf, dit een basis legt voor succes. De kernwaarden van een bedrijf bestaan onder meer uit: de visie, de missie en de sleutels tot succes.

  • Waar staat een bedrijf voor?
  • Hoe wordt dat bereikt?
  • Wat zijn de sleutels naar tevredenheid?
  • En welke grenzen zijn er?

In onze blog arbeidsovereenkomst Diep Den Haag vertellen we hier meer over.

Als een klant ons vraagt de kernwaarden te onderzoeken, gaat ons hart sneller kloppen.
Niet alleen levert niet mooie, inspirerende gesprekken op, maar bovenal een instrument om beslissingen te nemen die uiting geven en bijdragen aan de gekozen koers en intenties.

En dus ook de arbeidsrechtelijke beslissingen. Is een van de kernwaarden van je onderneming ‘vertrouwen’? Je kunt dit tot uiting brengen in het personeelsbeleid. Bijvoorbeeld door werknemers de vrijheid te geven de werktijden zelf in te delen of de mogelijkheid te geven ook thuis te werken. Of is de kernwaarde van de onderneming (ook) ‘nieuwsgierigheid’? Een onderdeel van het personeelsbeleid kan zijn regelmatig lezingen aan te bieden met een inhoud die prikkelt en inspireert.

Een helder beeld van de kernwaarden van de onderneming maakt ook sollicitatiegesprekken effectiever. Door vragen te stellen die blootleggen of de sollicitant dezelfde of verenigbare kernwaarden deelt, wordt duidelijk of er op een dieper niveau dan alleen de opleiding en ervaring een match is. Een goede basis voor een fijne en succesvolle samenwerking. In onze blog arbeidsovereenkomst Diep Den Haag geven we voorbeelden.

Jouw verlengde HR-afdeling

Wij horen graag wat onze klanten beweegt en halen plezier en energie uit die verbondenheid. Hier komen wíj ons bed voor uit. Maar ook om onze klanten op de voor hun meest passende manier (in lijn met hun kernwaarden) te adviseren en bij te staan. Onze klanten waarderen dit. Tegelijkertijd is er de wens grip op de tijd en tarieven te hebben.
Logisch.

Abonnement

Daarom bieden onze advocaten hun diensten ook in abonnementsvorm aan. Voor rechtshulp arbeidsrecht in Den Haag maar ook buiten de regio. Voor een vast bedrag per maand. Hiervoor krijg je een onbeperkt aantal korte adviezen, screenen we je modelarbeidsovereenkomst en personeelsreglement en krijg je een korting op andere werkzaamheden, zoals het voeren van onderhandelingen en procederen. Maar voordat we starten, maken we kennis. Graag gaan we met je in gesprek over de kernwaarden van jouw bedrijf, zodat we in lijn daarmee (arbeidsrechtelijk) kunnen adviseren. Minstens een keer per jaar komen we vervolgens bij je langs. Om bij te praten over wat er speelt. Maar ook om de kernwaarden nog eens tegen het licht te houden. Gelden ze nog onverkort of zijn er omstandigheden die maken dat er wat geschaafd moet worden? Zo blijft de koers helder. En het nemen van beslissingen eenvoudiger en eenduidiger.

De juiste fit?

Is dit misschien iets voor jouw bedrijf of organisatie?
Meer informatie, onder meer over de tarieven, vind je hier.
Of neem contact op of maak direct een afspraak met een arbeidsrecht advocaat Diep Den Haag.
Wij vertellen je graag meer.